De Asfalt Centrale Schiedam (ACS) is op de nieuwe waterwegstraat 9 na circa 20 jaar trouwe dienst op 1 juli 2003 ontmanteld. Daarna is deze locatie onder de naam ROS (Recycling Overslag Schiedam)  gebruikt voor zand- en grindhandel alsmede op- en overslag van diverse materialen.

Sinds 2008 is op het terrein van de ROS ook een betoncentrale gebouwd op deze uitstekende locatie aan de Nieuwe waterwegstraat 9 in Schiedam.

Vanaf 2013 is wederom een uitbreiding uitgevoerd, het naastliggende terrein is toegevoegd aan de ROS inclusief een nieuw kantoor en ingang.

 

 

Op het ca. 14.000 m2 grote terrein is een loswal aanwezig met een 60 tons weegbrug alsmede een betoncentrale. Op de vloeistofdichte asfaltvloer worden middels betonnen blokken de diverse materialen gescheiden opgeslagen.

Onderstaand binnen de groene contouren de oude ROS, het terrein met de paarse lijn is begin 2013 erbij gekomen. Daarop ook de nieuwe kantoorruimte.

 De volgende machines zorgen voor een snelle en efficiŽnte afhandeling van de verschillende materialen. 
Sennebogen 850 loskraan met 4m3 grijper
 
Een Volvo L150F shovel
De volgende wagens rijden continue de materialen naar de diverse werken. U heeft ze vast wel eens zien rijden met hun opvallende kleuren !
8x8WS
8x8WS
Trailer voor Bims
Piet Hoetelmans is altijd bereikbaar  via de contactpagina ! Ook voor een offerte of andere vragen over de loswal of betoncentrale kunt u bij Piet terecht.